ශාස්ත්‍රශූරී කාව්‍ය ශිරෝමණී කිවිපති සාමවිනිසුරු අමුවල අමරසේන

2020-10-15 18:30:00
කරවිල,බෝංචි, වම්බටු ,අළු කෙසෙල්, මුරුංගා, කොස්, දෙල් , මිරිස්, ආදිය මේවාට අයත්ය. කොස්,දෙල්, අළුකෙසෙල් යනාදී ආහාර ශක්තිජනක ආහාර ලෙස සලකනු ලැබේ. ධාන්‍ය වර්ගවල තරම් එළවළු ගෙඩිවල තයමින් නැති අතර, ඒවා සිරුරට අවැසිය. මේ අඩුව ධාන්‍ය වර්ග වඩාත්...